Premi Gaudí de Poesia i Narració Curta

Acto de Entrega de los Premios Gaudí de Poesía y Narración Corta 2004


Acto de Entrega de los Premios Gaudí de Poesía y Narración Corta 2003



HAZTE SOCIO!!!
Regístrate aquí si quieres que te avisemos vía e-mail de las actualizaciones


III Premi Gaudí de Poesia i Narració Curta 2005


Narració Curta. Primer premi.

por “PER QUÈ M'HEU TRIAT A MI, MESTRE?

Joan Vilaltella: nota biogràfica

En Joan Vilaltella Castanyer va néixer a Barcelona l'any 1969, fill d'una gironina i d'un riudomenc. L'any 1992 es va llicenciar en Ciències Físiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i l'any 1997 en Matemàtiques per la Universitat de Barcelona. Com a estudiant va participar en l'edició de revistes universitàries, xerrades de divulgació científica, teatre amateur i cant coral.

Ha estat professor a l'ensenyament secundari, i també a la Universitat Autònoma de Barcelona i a la Universitat Politècnica de Catalunya. Actualment viu a Barcelona amb la seva companya, la Sònia.

Les seves aficions són la lectura i l'escriptura, la música, el cinema, la fotografia, el teatre i l'art en general. També li agraden molt les excursions que li permeten posar-se en contacte amb la natura (a peu, en bicicleta o en caiac).

Ha estat finalista (en la 1a edició) i guanyador (en la 3a edició) del Premi de Relats on-line organitzat per Televisió de Catalunya i Edicions 62. També ha guanyat la 1a edició del concurs de relats breus sobre “hackers” organitzat per la Universitat Politècnica de Catalunya.




[ top | Homepage ]